< Takaisin

ASKEL ITÄMERELLE -valokuvakilpailu ja -näyttely

Askel Itämerelle -valokuvanäyttely on nyt päättynyt. Kiitos kaikille näyttelyvieraille!

Askel Itämerelle -valokuvanäyttelykiertueen pysähdyspisteet:

Helmikuu – maaliskuu 2021: Malmin kirjasto.

Kesäkuu 2021: Arabianrannan kirjasto

Heinäkuu 2021: Laajasalon kirjasto

3.8.-26.8.2021: Jätkäsaaren kirjasto

28.8-12.9.2021: Töölön kirjasto

13-30.9.2021: Tapulikaupungin kirjasto

Valokuvakilpailu ja voittajat

Kilpailuaika on päättynyt 31.10.2020. Kiitos kaikille osallistujille!

Valinta voittajista on tehty ja voittajiin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä. Valokuvakilpailussa oli kaksi sarjaa: alle 16-vuotiaille ja 16-29-vuotiaille. Palkitsimme molemmista sarjoista kolme otosta perustuen kuvan omaperäisyyteen, taiteelliseen toteutukseen ja vuorovaikutukseen luonnon kanssa. Voittajakuvat myös innostavat liikkumaan merenrannalla. Voittajakuvat ja muut valitut kilpailutyöt pääsevät osaksi kiertävää näyttelyä, joka on nähtävissä useissa Helsingin kirjastoissa vuonna 2021.

Alle 16-vuotiaiden sarjan voittajat

Alle-16 vuotiaiden sarjassa kilpailutöitä arvioinutta raatia ihastutti Kasmirin otos Purjevene, joka valittiin sarjan voittajaksi. Toiselle sijalle pääsivät Stella, Nella ja Seela hauskalla kuvallaan Maisema Töölönlahdelle ja kolmannelle sijalle valittiin Seren hienolla valokuvallaan Näköala.

16-29-vuotiaiden sarjan voittajat

16-29-vuotiaiden sarjan voittajaksi selviytyi Kata kauniilla otoksellaan Joutsenperhe. Toiselle sijalle valittiin Ilmarin hieno otos Kalastaja, ja kolmanneksi Ilarin upea valokuva Viking Linen lähtö. Tule katsomaan näitä upeita otoksia valokuvanäyttelyyn ja tule lukemaan tarinat kuvien takaa!

Kilpailun ehdot

Kilpailuun pystyi osallistumaan lähettämällä meille kännykkäkameralla tai järjestelmäkameralla otetun kuvan Helsingin merenrannalta sekä kertomalla tarinan kuvasta. Kiitos kaikille, jotka lähtivät kotikaupunkimme rannoille kuvaamaan merenrantamaisemaa ja lähettivät ottamansa kuvan kilpailuun.

Osallistumalla Askel Itämerelle-valokuvauskilpailuun vakuutat olevasi kilpailuun lähetetyn kuvan omistaja. Mahdollisilta kuvassasi olevilta henkilöiltä on kysytty kuvauslupa ja he ovat tietoisia SATAKOLKYT-hankkeen kuvien käyttötarkoituksesta. SATAKOLKYT-hanke saa oikeuden käyttää kilpailutöitä omassa markkinoinnissaan, sekä tuottaa kilpailutyöstä printatun kopion/digitaalisen tiedoston Helsingin kirjastoissa pidettävää näyttelykiertuetta varten. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajilla.

Lisätietoja osoitteesta info@satakolkyt.fi

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Manual Productionsin kanssa.